Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. (Bron Wikipedia)

Site4All is uw juiste partner in het analyseren en indien nodig aanpassen van uw website, om zo uw site zo hoog mogelijk in de zoekmachines te laten komen. Indien uw website in een content management systeem is gemaakt zullen we u leren deze zodanig in te zetten dat dit aansluit op de opgezette strategie.

Zoekmachines willen de beste resultaten bieden. Dat betekend ook veilige resultaten. Websites met https - ssl -certificaat. Voor een overzicht met diverse soorten ssl certificaten klik hier.

Skype