Index
Digitaal studenten volgsysteem en e-learning

Digitaal afsprakensysteem
E-Business / systeemintegratie Microsoft Axapta
E-learning systeem
Klantenportaal
Planningsysteem
Samenvatting werkzaamheden / overige projecten

Projecten

Hieronder een greep uit een aantal recente projecten. Het laat met name ook de diversiteit zien in de projecten die Site4All met haar klanten uitvoert.

Indien u interesse heeft neem dan contact met ons op. Op verzoek kunnen we u ook voorzien van referenties.
 

Digitaal studenten volgsysteem en e-learning

Klant: Opleidingsinstituut uit Nederland
In gebruik: 2013

Compleet digitaal platform voor de studentenadministratie. Interactie met studenten, docenten en praktijkopleiders.
Volledige cursusadministratie, groepadministratie, presentielijsten en nog veel meer.

Met DotNetNuke Professional als basisplatform een zeer krachtige server en sql server database is een zeer solide oplossing ontwikkeld.

Digitaal afsprakensysteem


Klant: Vakbondorganisatie uit Nederland
In gebruik: 2006 t/m heden

Ter ondersteuning van de telefonische helpdesk is er samen met Site4All een Internet gebaseerd afsprakensysteem ontwikkeld. Met behulp van dit systeem kunnen vakbondsleden afspraken maken met vrijwilligers van de vakbond om ondersteuning te krijgen bij het invullen van belastingaangiftes.

Werkzaamheden Site4All binnen dit project: Ontwikkelen databasemodel, Programmeerwerkzaamheden, Basisopleidingen verzorgen, Support aan key-users en projectmanagement.

 

 

Registratiesysteem, Inspectiesoftware, Klantenportaal, Datawarehouse en Reportingtools


Klant: Bedrijf dat onderzoeken uitvoerd in opdracht van diverse opdrachtgevers
In gebruik: 2008 t/m heden

Allesomvattend systeem waarin wederkerende onderzoeken van verschillende zorg gerelateerde sectoren worden geregistreerd. Het volledige proces van de voorbereidingen, inspecties, analyses & rapportages, terugkoppeling aan de klant en het maken van diverse rapportages.

Werkzaamheden Site4All binnen dit project: Projectmanagement, Functioneel/technisch ontwerp, Database en programmeerwerkzaamheden (in samenwerkingsverband met het bedrijf StepUp Development), Ondersteuning bij data-analyse, opzetten datawarehouse, ontwerpen en opleveren van diverse rapportages.

 

 

 

 

E-Business inclusief koppeling (systeemintegratie) met Microsoft Axapta


Klant: E-business provider uit Nederland
In gebruik: 2008 t/m heden

Het e-business systeem is reeds in het jaar 2001 ontwikkeld en is sindsdien in gebruik. Het business 2 business bestelsysteem is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer complete web-applicatie. Het systeem is ontwikkeld voor de meubelbranche, maar ook in gebruik in andere sectoren.

In 2008 is het systeem volledig herbouwd in Microsoft .NET (was voorheen asp) en daarmee volledig voorbereid op de toekomst. Samen met de herbouw in de nieuwe techniek is tevens gekozen voor het upgraden van de database van SQL server 2000 naar SQL server 2005 en is een volledige XML integratie tot stand gekomen met Microsoft Axapta.

Werkzaamheden Site4All binnen dit project: Technisch ontwerp, technisch project management, .NET programmeerwerkzaamheden, (SQL-Server) Database ontwerp, opzet webservices, ondersteuning testcases en documentatie.

 

 

 

 

E-learning systeem

 

 

Klant: Uitgeverij en opleidingsinstituut

In gebruik: 2012 t/m heden


Met dit systeem is het mogelijk om on-line te oefenen voor het nederlandse inburgerings examen.
De bezoeker kan een set oefen-vragen kopen en deze betalen per SMS of iDEAL. Na de betaling kan de bezoeker inloggen met zijn/ haar persoonlijke code en een keuze maken in welke categorie hij/zij wil oefenen. Na de keuze voor een categorie wordt er een unieke set met multiple choice vragen aangemaakt. Na het beantwoorden van de vragen wordt er een resultatenpagina getoond met welke vragen zijn gesteld en wat de resultaten waren. Daarnaast is er een BackOffice systeem voor de beheerders waarin de vragen aangevuld en aangepast kunnen worden en alle vragensets bekeken kunnen worden.

Werkzaamheden Site4All binnen dit project: Opzetten functioneel ontwerp, Technisch ontwerp, Omzetten van de grafische vormgeving in een voor het internet bruikbare vormgeving. Integreren van iDEAL en SMS betalingen.

 

 

Klantenportaal


Klant: Certificeerder van biologische producten

 

 

 

In gebruik: 2008 t/m 2012

Naast het lanceren van een compleet nieuwe informatieve website biedt deze website ook direct toegang tot het klantenportaal. Klanten kunnen hier gegevens inzien over de producten die ze afnemen en hoe ze geregistreerd staan in de systemen van de certificeerder. Het klantenportaal biedt tevens mogelijkheden om in de toekomst meer interactie aan te gaan met de klanten.

Werkzaamheden Site4All binnen dit project: Ondersteuning bij opzetten functioneel ontwerp, Technisch ontwerp, Security (diverse niveau’s waaronder https encryptie op gevoelige informatie), Configureren en opzetten Content Management Systeem , Diverse .NET maatwerk modules ontwikkeld.

 

 

 

Planningsysteem


Klant: Beveiligingsbedrijf
In gebruik: 2007 t/m heden

Vanuit kantoor en via mobiele medewerkers met laptop wordt de projectplanning van dit beveiligingsbedrijf aangestuurd via een .NET desktop applicatie. De applicatie communiceert met een webservice welk weer communiceert met een SQL Server database. Gegevens kunnen worden geïmporteerd vanuit Exact. Exportmogelijkheden zijn er voor salarisdoeleinden. Via Crystal Reports worden verschillende formulieren gegenereerd voor medewerkers op de planning. Medewerkers worden via email vanuit het systeem op de hoogte gebracht van wijzigingen in de planning.

Werkzaamheden Site4All binnen dit project: functioneel ontwerp, technisch ontwerp, programmeerwerkzaamheden.

Samenvatting werkzaamheden diverse overige projecten

Diverse websites, waarvan de meeste voorzien van Content Management Systeem
Web based CRM (Customer Relationship Management) oplossingen
Online offerte en ordersystemen
Webshops
Ideal integraties (online betalen)
Paypal integraties (online betalen)
Zoekmachine optimalisatie projecten
Data integratie projecten (tussen web en backoffice systemen)

 

 

Skype